dilluns, 2 de maig de 2011

Catàleg de recursos educatius MERLÍ

Aquesta entrada és un dels petits exercicis setmanals de l'assignatura. Es tracta d'una "visita guiada" pel Catàleg de recursos educatius MERLÍ, la qual expliqui el procés que he seguit per explorar aquesta web:

* El primer que ens trobem en entrar al web és la següent pantalla:És la pàgina d'entrada, aquesta ens ofereix vàries opcions: veure les últimes novetats i notícies, cercar alguna cosa concreta, veure el ranking de les entrades que més han agradat i buscar els recursos segons el nostre interès: Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat.
Jo he escollit Educació Infantil ja que és l'especialitat que estic estudiant.

* Un cop escollida l'etapa que ens interessa, se'ns mostra el següent:A més del ranking, que ja sortia en la pantalla anterior, ens trobem amb l'opció d'escollir entre les tres àrees del currículum:

* Comunicació i llenguatges
* Descoberta d'un mateix i descoberta dels altres
* Descoberta de l'entorn

A l'atzar escullo l'àreea de COMUNICACIÓ I LLENGUATGES.

*Dins d'aquesta àreea trobem el següent llistat:Aquest llistat reuneix tota una sèrie de recursos digitals amb les característiques que hem anat demanant, són d'EDUCACIOÓ INFANTIL i de l'ÀREA DE COMUNICACIÓ I LLENGUATGES. Per a seguir amb aquest procés de seguiment del catàleg, escullo una activitat de les que ofereix el llistat: L'àneguet lleig.

* En escollir aquest recurs, ens trobem amb la següent finestra:És tota una descripció tècnica del recurs escollit, amb la pàgina web on el podem trobar.

*Si cliquem a la pàgina web veurem el següent:Ens deriva a la pàgina web del JClic per tal de poder accedir al recurs demanat.


A mode de conclusió m'agrdaria esmentar un aspecte important; considero que aquest catàleg ofereix un munt de recursos digitals, el quals els trobem de manera ordenada i fàcil de trobar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada