divendres, 29 d’abril de 2011

EL MODEL PEDAGÒGIC CAIT

Aquesta entrada és una proposta de l'assignatura d'Aplicacions Educatives a Internet. Després de la lectura del text <<EL MODEL PEDAGÒGIC CAIT>>, he creat un PREZI que reuneix les idees principals del text.


diumenge, 24 d’abril de 2011

SYMBALOO

Aquesta aplicació és un servei que permet recollir un conjunt d'adreces, vídeos interessants, conferències, jocs interactius, etc. Permet tenir-ho tot a l'abast en tan sols un click!

Aquest és el SYMBALOO que jo he creat!!

PREZI + VISIÓ DEL BLOG

Aquesta entrada pretén parlar de dues aplicacions molt útils.

La primera és la visió del blog: es tracta d'afegir aquesta paraula al final de l'adreça del blog, i com per art de màgia, la visií i l'estructura del blog canvia totalment.

La segona s'anomena PREZI. Una aplicació web que permet crear presentacions basades en animacions i zoom, utilitza aquest zoom i el moviment per destacar diferents elements com vídeos, imatges, text... Adjunto un bon tutorial per aprendre com funciona aquesta aplicació.

Finalment deixo una presentació prezi especificant com va la visió .


dissabte, 23 d’abril de 2011

Inserir al blog un vídeo i un àudio de l'Edu3.cat

Aquesta entrada es deu a un "petit exercici" proposat al fórum de l'assignatura: aplicacions educatives a internet. Caldrà doncs que afegim un vídeo i un àudio de la pàgina Edu3.cat al blog amb l'opció ""embadir".

A veure si em surt!!!

Edu3.cat

Edu3.cat

diumenge, 10 d’abril de 2011

LYRICS TRAINING


Aquesta web ofereix una possibilitat d’aprendre anglès, a través de vídeos musicals, d’una manera molt divertida. A més d’escollir les cançons també t’ofereix diferents nivells de dificultat. D’aquesta manera aprendrendràs gradualment!

DOODLE

DOODLE és una molt bona manera de sincronitzar les agendes d’un grup nombrós de persones. La persona que realitza aquesta “enquesta” exposa els dies possibles per a fer la quedada en qüestió, després envia l’enllaç a totes les persones convidades i aquestes posen la disponibilitat horària de cadascú. A la vista de tothom i automàticament, l’aplicació fa un recompte del dia més adequat. El que pot assistir la majoria de gent. A més, també permet posar comentaris.

Mireu aquest exemple!

WORDLELa següent aplicació, s’anomena WORDLE i es tracta d’una aplicació que permet fer núvols de paraules com el que us mostro a continuació. És molt fàcil d’utilitzar, no cal registrar-se i com les paraules les esculls tu, en el núvols de paraules hi pot posar de tot!

MATERIAL DE FORMACIÓ DEL PROFESSORAT SOBRE L'ÚS DE LA PDI

En l'actualitat, és una realitat que les escoles substitueixin les pissarres de guix, les tradicionals, per les pissarres digitals. I és que aquestes ofereixen un ventall de possibilitats molt més ampli, el qual facilita el treball de les TIC amb qualsevol altre àrea (matemàtiques, llengua, ciències...).

Tot i amb això, part del professorat d'avi en dia no està ni acostumat ni disposat a treballar amb les PDI. La majoria de vegades això passa per la manca de formació d'aquest professorat, en aquest sentit, aquest material de formació, ajudarà aquest sector de la docència a treballar d'acord amb el ritme de la nostra societat.